top of page

Velkommen til behandling hos meg for

VIPPEEXTENSION

Vippeextensions er en populær behandling med produkter som forlenger og fortykker utseendet på dine naturlige vipper. Ett og ett hårstrå av syntetiske øyenvipper som er buet for å gjenskape et naturlig utseende på dine øyevipper, brukes til å lime på en om gangen for å lage vakre lange og fyldige vipper.

820A52A5-D9CF-4C26-A2F5-D7763DBDCF7B-2048x2048.jpeg
820A52A5-D9CF-4C26-A2F5-D7763DBDCF7B-2048x2048_edited.jpg

Klassiske vippeextensions

Klassiske vipper er perfekt for deg som har normalt med vipper, og som ønsker en naturlig look.

Klassiske vipper vil gi deg den fylden og lengden du ønsker, uten at du føler behovet for å bruke mascara.

Klassiske vipper kalles også for 1:1 metoden, fordi man limer et extensions til en naturlig vipp. Her kan man også velge i tykkelse, lengde og bøy slik at resultatet blir tilpasset dine ønsker.

Jeg anbefaler alltid å starte med klassiske vippeextensions dersom du aldri har prøvd extensions før, for det er ingen problem å fylle på med volum dersom du føler at det mangler noe.

Miks vippeextensions

Miks eller hybrid vippeextensions er en blanding av klassiske og volum vippeextensions.

Behandlingen passer bra for deg som synes klassiske vippeextensions blir for lite, men synes volum blir for mye.

En miks er en perfekt blanding av lette volumvifter og litt kraftigere klassiske vipper.

IMG_8814.HEIC
820A52A5-D9CF-4C26-A2F5-D7763DBDCF7B-2048x2048.jpeg
IMG_4748 2.HEIC

Volum vippeextensions

Volumvipper er en teknikk hvor man lager vifter av tynnere vipper enn klassiske vipper. Siden vippene er håndlagde, er det mulig å tilpasse resultatet til hvert enkelt øye, avhengig av hvor mange naturlige vipper man har og hvilket resultat man ønsker.

 

Volumvipper kan både gi et lett og naturlig resultat, eller et veldig dramatisk resultat om man ønsker det.

Påfyll

Jeg anbefaler å ta påfyll ca. hver tredje uke. Enkelte trenger påfyll tidligere, mens andre kan gå lengre. Med riktig etterbehandling skal du fint kunne gå tre uker før du føler behovet for en.

Anbefalingen gjelder uansett om det er klassiske, miks eller volum – da antall vipper og vippesyklus ikke påvirkes av typen vippeextensions du har på.

Det er også viktig å huske på at en påfyll gjelder dersom du har omtrent 50% av extensionet. Dersom du er usikker på om det er nok tid til å fylle på vippene, anbefaler jeg alltid å bestille med ekstra tid. Det gir deg 15 eller 30 minutter ekstra – men du betaler ikke for den ekstra tiden dersom det ikke er behov for den. Under et påfyll skal jeg ikke bare rekke å fylle på de vippene som har falt av, men jeg skal også ta av og erstatte de extensionene som har vokst for langt ut.

Hvorfor må man fylle på hver tredje uke?

Vippenes naturlige vekstsyklus gjør at man trenger påfyll av vippeextensions, fordi extensionet er festet på en og en naturlig vipp . Man mister normalt mellom 2-5 vipper om dagen, og hver enkelt vipp har en vekstsyklus på mellom 45-90 dager. I løpet av to-tre uker har du mistet mellom 60-90 vipper , og du har mellom 120-180 vipper per øye.

Kan jeg ta påfyll hos deg selv om jeg har tatt vippene en annen plass?

Som regel – ja. Dersom arbeidet er gjort ordentlig, bruker ikke det å være noe problem. Jeg anbefaler alltid å bestille ekstra tid under et påfyll dersom vippene ikke er gjort av meg i utgangspunktet, bare for sikkerhets skyld.

I enkelte tilfeller er jeg nødt til å ta av vippene – men da er de vippene du har på til skade for naturvippene dine.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page